Ontspannen Leven in ontwikkeling

marjan april 2016Ontspannen Leven is het motto van Reborn en van mij. Niet dat het er bij mij altijd ontspannen aan toe gaat. Het blijft ook voor mij een terugkerend aandachtspunt om bij spanning de rust in mijzelf terug te vinden. Ik ben er gelukkig wel heel bedreven in, maar soms vraagt het wat meer aandacht om tot ontspanning te komen.

Het lijkt wellicht wat stil hier bij Reborn, maar dat is het juist niet.
Om mijn (toekomstige) cliënten, nog beter van dienst te kunnen zijn ben ik in 2014 begonnen met de vierjarige opleiding tot acupuncturist. Ik moet eerlijk zeggen dat het nogal een pittige opleiding is en dat de tijd die ik in de communicatie naar buiten toe investeer dramatisch gedaald is. De praktijk is en blijft wel gewoon open. Zodat ik vrouwen met een kinderwens kan blijven begeleiden naar een ontspannen leven. Ontspannen is namelijk heel erg belangrijk voor je vruchtbaarheid. Het vergroot de kans op een zwangerschap.

In de nabije toekomst zal ik in de praktijk steeds meer aandacht gaan besteden aan het in balans brengen van je lichaam gezien vanuit de TCM. Met praktische adviezen over lichaamsoefeningen, voeding en massagetechnieken die je vruchtbaarheid ten goede komen.
Spannende en leerzame tijden zijn dit dus voor mij. Ik laat je graag meeprofiteren van al die extra kennis over vruchtbaarheid en ontspanning.
Je bent van harte welkom met je vragen over je kinderwens en ontspannen leven!

Lieve groet,
Marjan Born

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *