Aanmeldingsvoorwaarden

Bevestiging
Je bent ingeschreven wanneer ik je inschrijving heb ontvangen en je tegelijkertijd het inschrijfgeld (= aanbetaling) of kosten van de workshop op onderstaande rekening hebt overgemaakt. Het inschrijfgeld wordt uiteraard in mindering gebracht op het totaalbedrag van de workshop.

Betaling
Inschrijfgeld voor workshops in een serie bedraagt  €40,-.  Het resterende bedrag dient uiterlijk 2 weken voor de aanvangsdatum van de workshopserie op mijn rekening te zijn bijgeschreven. Workshops van een dag hebben geen inschrijfgeld. Hiervoor dien je meteen het gehele deelnamebedrag over te maken.
Lesgeld voor de doorlopende lessen dienen maandelijks te worden voldaan.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staat verdere nodige informatie over de workshop en een factuur.
Bij inschrijvingen binnen twee weken voor aanvang van een  workshop, dient het volledige cursusgeld in één keer op mijn rekening te worden bijgeschreven en vervalt uiteraard de aanbetaling.
Deelname is alleen mogelijk mits het totaalbedrag voor aanvangsdatum van de training/workshop of doorlopende lessen is ontvangen.
Mocht er in bijzondere gevallen overeengekomen zijn dat het lesgeld in termijnen betaald zal worden is men verplicht het gehele cursusbedrag te voldoen, ook wanneer de training niet geheel afgemaakt wordt.

Annulering
Tot twee maanden voor het begin van een workshop kun je je aanmelding ongedaan maken.
Bij annulering bereken ik €10,- administratiekosten. Bij annulering binnen een maand voor aanvang breng ik de helft van het totaalbedrag in rekening. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang breng ik het volledige deelnamebedrag in rekening. Niet annuleren verplicht je het totaalbedrag te voldoen.
Doorlopende lessen kun je voor de nieuwe maandtermijn opzeggen. Niet bijgewoonde lessen worden niet terugbetaald.
Mocht ik – op basis van het aantal aanmeldingen – besluiten de workshop of les te annuleren, dan ontvang je hiervan direct bericht. In dat geval stort ik het door jou overgemaakte bedrag terug.

Wachtlijst
Voor de workshops en doorlopende lessen geldt een maximaal aantal deelnemers. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding en betaling. Is op het moment van jouw aanmelding de workshop of les volgeboekt, dan plaats ik je op een wachtlijst. Je krijgt daarvan bericht. Mocht er een plaats vrijkomen, dan benader ik degene die bovenaan de wachtlijst staat.

Met het versturen van je inschrijving geef je aan akkoord te gaan met bovenstaande betalingsvoorwaarden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *